Werkwijze

Personal training

Samen met jouw Personal trainer van YourHealth Personal training train je wekelijks in een voor jouw vertrouwde omgeving. Jouw persoonlijke en afwisselende trainingsschema stellen we op aan de hand van jouw doelstellingen en mogelijkheden. De trainer komt met de benodigde sportmaterialen naar je toe. De afwisselende trainingen voer onder professionele begeleiding uit en in je eigen tempo. Op die manier is het haalbaar én goed vol te houden, voor jong en oud.

 

Personal Boxing

Lekker je hoofd leegmaken na een drukke dag, dat doe je door te gaan boksen met je Personal trainer! Personal boxing behoort tot een van de mogelijkheden van YourHealth. Personal boxing heeft een positieve invloed op je mentale gesteldheid. Tevens is het dé manier om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Tijdens de training is namelijk je hele lichaam in actie. De focus ligt op het verbeteren van je conditie en het vergroten van je spiermassa, kracht, coördinatie en snelheid.  

 

 

Voedingscoach

Wens je naast de training ook voedingsbegeleiding? Met mij ga je dan aan de slag met een gezond en haalbaar voedingspatroon. Je krijgt praktische tips en adviezen die aansluiten bij jouw leefstijl waar je meteen mee aan de slag kunt! Denk aan tips om meer structuur te krijgen in je voedingspatroon, maar ook tips rondom lastige situaties als verjaardagen, etentjes, vakanties, BBQ’s en wat je makkelijk mee kunt nemen naar je werk. 

 

Intake

Wij zijn werkzaam in de regio’s Gelderland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland en Brabant. Het intakegesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek komt de Personal trainer bij je aan huis. Wil je hiernaast ook voedingsbegeleiding, dan kom ook ik als voedingscoach mee naar dit gesprek. Samen kijken we naar wat wij voor jou kunnen betekenen; ‘Wat wil je bereiken, wat heb je hiervoor nodig en wat is haalbaar voor je?’

 

De klik met je trainer vinden we erg belangrijk. Voel je je prettig en begrepen? Mooi, dan kun je aan de slag! Samen kijken we naar een geschikte dag en tijdstip. Bij voorkeur plannen we de trainingen op een vaste dag en tijdstip, zodat we echt jouw stok achter de deur kunnen zijn! Werk je onregelmatig, dan zijn flexibele tijden en dagen uiteraard ook mogelijk.